Skip to main content

Despre noi

Copiii de la SmartLand vor deschide singuri usa catre noi experiente.  SMART AND HAPPY KIDS! 

Dragi parinti,

SmartLand este un centru de performanta, un loc pentru a invata, a forma si dezvolta abilitati de viata, a avea incredere in ceea ce stiu si pot, locul in care copiii vor fi incurajati sa fie deschisi provocarilor, competiei, fara teama de esec, intelegand ca numai asa pot evolua.

“ I’m willing to learn something new every day!”

Suntem profesori invatamant primar, specializati in Stiintele Educatiei si Psihologia copilului si ne-am pus toate cunostintele, experienta( atat de cadre didactice cat si de mame), dragostea si pasiunea pentru ceea ce inseamna acest proiect. Am gandit intregul program de activitati( performer scolar si recreative) in asa fel incat, la sfarsitul zilei, copiii sa plece imbogatiti cu noi cunostinte,experiente, incredere in fortele proprii. Ne dorim copii fericiti in a invata lucruri noi, curiosi, pasionati de ceea ce ii inconjoara, motivati, descoperitori, creatori. Fiecare zi la SMARTLAND inseamna cunoastere cu drag, cu emotii pozitive.

 

Oferim copiilor oportunitatea de a gandi, descoperi, de a rezolva probleme - gasind solutii, de a crea. Obiectivul centrului nostru este dezvoltarea armonioasa a copiilor, nu doar intelectual ci si afectiv.

Inteligenta emotionala este fundatia pe care se construieste personalitatea si, impreuna cu IQ, creeaza un adult adaptat la viata.

Nu este vorba neaparat  despre talente speciale, cat pasiunea de a fi curiosi. Ii invatam sa gandeasca intens si critic, dezvoltandu-le capacitatea de a recunoaste oportunitati, de a gestiona situatii noi.

 

 

  DE CE NOI?

  • facem totul pentru interesul si aspiratiile copiilor;
  • le aratam copiilor latura pozitiva a invatatului, care presupune recunoastere, recompense, distractie
  • It’s all about being excited about something! 
  • punem accent pe o invatare eficienta;
  • cladim increderea,incurajam perseverenta, independenta, implicarea. Spunandu-le, vor uita.Invatandu-i, isi vor aminti. Implicandu-i, vor invata!
  • ii ajutam sa inteleaga ca mereu exista alternative pentru sintagma “ nu stiu” si ii incurajam sa creada in puterea cuvantului “inca” sau “ deocamdata”: “ nu pot face acest lucru” – mai bine spus, “ deocamdata, nu pot face acest lucru”
  • folosim metode si procedee didactice moderne, strategii adecvate continuturilor invatarii, particularitatilor psihice si individuale ale copiilor si dispunem de material didactic variat si adaptat demersului nostru educational;
  • reusita scolara si dezvoltarea emotionala vor fi consecinte firesti si masurabile ( copiii sunt testati periodic si constant);
aspire